Думки

Про відьом ані слова

2 Серпня 2016 14:41
Ірина ЄФРЕМОВА

Сучасні відьми не розмахують мітлами та не літають у ступах, а тим більше – не живуть в хатинках на курячих ніжках. Та поміж людей їх дуже легко впізнати за певними характерними ознаками.

Сучасні відьми їздять в розкішних авто, літають на сучасних апаратах, носять «Прадо» та різні «віттони», приваблюють душі людські солодкими розмовами та казковими обіцянками, вони навчилися виглядати улесливими та співчутливим, їм вдалося замаскувати химерну зовнішність за розкішним мейк-апом, проте, відьомську сутність не приховаєш нічим.  

Для досягнення мети вони не гребують жодними методами – у хід іде все, аби майстерно зіграти на найвищих людських почуттях. Їх ніколи не цікавить, якими можуть бути наслідки для країни, народу, адже вони – відьми, а химери не мають людських почуттів.

*****************************************************************

От би зібрати їх усіх десь у чортів на витрішках або глибоко в лісі – та природу не хочеться псувати, враз очистивши Україну від цієї погані. До речі, є в Києві таке місце – Лиса гора, де, за переказами, всі вони люблять збиратися. І, зрештою, сучасним відьмам з українського політичного Олімпу діставатися недалеко.

Кілька століть тому з такими панянками розібралися б достатньо швидко і просто – вони згоряли в полум’ї інквізиції. Проте, гуманне сьогодення вимагає інших підходів – кілька дужих санітарів, які залюбки вберуть їх у гамівні сорочки та хутко відправлять туди, де їхня «чорна магія» буде безсила.   


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling