Думки

З Днем захисника України!

14 Жовтня 2015 09:32
Ірина ЄФРЕМОВА

Рівно рік тому захисники України нарешті отримали своє свято. В цей день ми схиляємо голови, дякуючи всім тим, хто протягом багатьох століть ризикував своїм життям або віддав життя за нашу рідну Україну.

Ми згадуємо наших славетних воїнів-захисників з часів Дикого поля, адже невипадково сьогодні також святкують День українського козацтва. Сила духа, надзвичайна воля, сміливість, шляхетність і, водночас, чудове почуття гумору – таким увійшов в історію образ справжнього українського козака.

Саме ці риси характеризують і сучасних захисників України – цими якостями наших громадян захоплюються в усьому світі, починаючи від часів Революції Гідності, і продовжуючи по цей день, поки сьогоднішні козаки захищають нашу рідну землю від російсько-терористичного окупанта.

Українське козацтво свого часу зіграло важливу історичну роль в утвердженні української державності, сьогоднішні захисники гідно продовжують цю величну справу.

Запорізькі козаки завжди вважали Пресвяту Богородицю своєю покровителькою, саме тому День українського козацтва припадає на свято Покрови. Сподіваємося, що Пресвята Богородиця не залишить і сьогоднішніх героїв – всі вони найближчим часом повернуться додому цілими і неушкодженими!

Ще раз щиро вітаємо з Днем захисника України, Днем українського козацтва та Святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Слава Україні!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling