Думки

Шановні волонтери, давайте без паніки

28 Липня 2015 09:03
Ірина ЄФРЕМОВА

46 поранених бійців АТО були доставлені до харківського військового шпиталю, де скінчилося усе і навіть вода. Після такої новини на багатьох сайтах з посиланням на волонтерів сон як рукою зняло, стало по-справжньому боляче за людей, які ціною власного здоров`я і життя захищають нашу спільну країну, а ми не можемо забезпечити їм гідного лікування та утримання у шпиталі. Ну самі подумайте, за повідомленням волонтерів, скінчилося ВСЕ, от абсолютно все.   

Одразу ж, як народний депутат України і небайдужа громадянка, зв`язуюся з керівником Департаменту охорони здоровя Харківської облдержадміністрації, аби прояснити ситуацію. Він підтвердив, що до шпиталю в Харкові надійшли 46 захисників з зони АТО, проте, не поранені, а з ознаками гострих респіраторних захворювань, тобто, застудою, та інших захворювань. Керівник облздраву завірив мене, що усе необхідне у бійців є, аналогічну інформацію надав і головний лікар шпиталю.

Тому звертаюся до волонтерів, які оприлюднили це повідомлення: якщо ви маєте інформацію, що в харківському шпиталі є перебої з самим необхідним – будь ласка, звертайтеся і допомога нашим захисникам одразу ж буде надана. Але марно істерити і вводити в оману людей не треба…


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling