Суспільство

Суперпреміум корм: поради та рекомендації для власників собак

17 Травня 2024 12:30
  На правах реклами

Правильне харчування вашої собаки відіграє важливу роль у забезпеченні його довгострокового здоров’я та добробуту. По-перше, воно дозволяє тварині розвиватися, має значний вплив на його фізичний та психічний стан. Якісно збалансований раціон знижує ризик захворювань та допомагає собаці залишатися життєрадісним та енергійним.

Важливо, щоб корм вашої собаки був розроблений спеціально для неї. Щоб не помилитися з вибором, обирайте лінійки відповідно до віку, ваги та породи чотирилапого друга. Не всі корми універсальні, тому на вибір раціону потрібно виділити час. Обирайте продукцію від перевіреного виробника, щоб збагатити організм свого домашнього улюбленця корисними компонентами без барвників та підсилювачів смаку. 

Яким буває суперпреміум корм?

Суперпреміум корм для собак – це продукт вищої якості, розроблений з урахуванням найвищих стандартів харчування. Покупці залишаються задоволені насиченим та приємним складом. Компанія Optimeal пропонує різноманіття пропозицій на вибір, серед яких наступні види корму:

  1. Гіпоалергенний суперпреміум корм спрямований на мінімізацію ризику прояву алергічних реакцій у собак. Він містить обмежену кількість потенційно алергенних інгредієнтів, що дозволяє уникнути неприємних реакцій шкіри та зберегти здорову травну систему тварини.
  2. Сухий раціон зберігається довше, має підвищену концентрацію поживних речовин та сприяє зміцненню зубів собаки, завдяки жуванню та відповідній формі гранул. Він належить до категорії доволі економних кормів та характеризується збалансованим складом. 
  3. Вологий корм забезпечує водний баланс, необхідний для здоров’я собаки, та вважається особливо корисним для тварин з проблемами з гіпотермією. Таке харчування позитивно позначиться на сечовидільній системі вашого домашнього улюбленця. 

Переваги корму високої якості

У високоякісних кормах ідеально все: від природного складу до досконалого смаку, який приваблює навіть найвимогливіших собак. Багатий вітамінно-мінеральний комплекс робить таку продукцію справжнім джерелом корисних речовин для вашого домашнього улюбленця. Зокрема, в кормі преміумкласу значно менше злаків та зернових культур у порівнянні з продуктами нижчого класу, що позитивно позначається на здоров’ї травної системи тварини.

Серед найважливіших переваг – високий вміст сирого м’яса, який значно перевищує показники в кормах інших категорій. Завдяки цьому корм преміум-класу забезпечує вашу собаку необхідним рівнем білка, що сприяє підтримці м’язової маси, енергії та загального добробуту. Також він допомагає підтримувати здоровий обмін речовин, робить шкіру здоровою, а шерсть блискучою.

Цей корм розроблений з урахуванням потреб сучасних собак, які ведуть активний спосіб життя, вимагаючи високоякісного джерела енергії та поживних речовин. Натуральні інгредієнти роблять його безпечним і корисним для щоденного споживання, а різноманіття смаків додає задоволення кожному прийому їжі. Завдяки використанню високоякісного сирого м’яса, корми преміум-класу не тільки насичують, але й підтримують загальний тонус організму, роблячи вашого улюбленця здоровим, активним і задоволеним життям.

Покупка суперпреміум корму для собак

Ви не помилитесь, якщо надасте перевагу суперпреміум корму від компанії Optimeal. Вся продукція проходить суворі перевірки та складається з натуральних інгредієнтів. Український виробник не зупиняється на досягнутому та проводить дослідження, які допомагають покращувати якість готових раціонів. До того ж корм розроблений і протестований спільно з ветеринарами, що також свідчить про високу якість продукції. 

Серед переваг – широкий асортимент, який дозволяє обрати саме те харчування, що задовольнить потреби різних порід собак та комплекс Immunity Support Mix, що містить у собі усі необхідні мінерали та вітаміни. Переходьте на офіційний сайт, де можна швидко та легко ознайомитися з усіма пропозиціями. Скористайтесь фільтрами та знайдіть корм, який за складом та смаком влаштує вашого домашнього улюбленця. Після цього, оформлюйте зручне доставлення та насолоджуйтесь приємними цінами суперпреміум якості.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling