Суспільство

Як вибрати холодильник Side-by-Side

7 Вересня 2022 12:44
  На правах реклами

Холодильники Side by Side мають максимальну місткість, стильний сучасний дизайн та технології збереження свіжості та корисних властивостей продуктів.

Фахівці інтернет-магазину Y.ua розповіли, як вибрати холодильник side by side, щоб отримати виключно користь від придбання.

Особливості дводверних холодильників Side-By-Side

Габарити та місткість цього сегмента холодильників розроблялися для запасливих американських сімей, тому більшість моделей мають простору морозильну камеру для зберігання заморозки та напівфабрикатів. Великі дводверні модифікації дозволяють вмістити двотижневий запас різноманітних продуктів для сім’ї із 3-4 осіб.

Фахівці в галузі побутової техніки рекомендують вибрати холодильник side by side, ґрунтуючись на таких критеріях:

  • Кількість дверей. У деяких моделях морозилка оснащується окремими дверцятами.
  • Споживання енергії. Рефрижератор працює цілодобово та цілорічно, тому, чим вищий ступінь його енергоефективності, тим вигідніше обійдеться використання.
  • Варіативність полиць. Краще вибрати пристрій Side-by-Side з регульованою висотою полиць, це дозволить розмістити посуд та продукти практично необмеженого обсягу.
  • Зонування простору. Їжа зберігатиметься краще, якщо для кожної зони задати індивідуальну температуру та рівень вологості.

Врахуйте також, що глибина холодильника може досягати 70 см, а ширина доходить навіть до метра, тому перед покупкою важливо заміряти не тільки місце майбутньої установки побутової техніки, але і ширину дверного отвору.

Додаткові можливості та опції моделей Side-by-Side

Якщо дозволяє бюджет на покупку, є сенс підібрати холодильник side by side із додатковими відсіками та відділеннями. Наприклад, передбачений виробником міні-бар допоможе комфортно та безпечно зберігати пляшки алкогольних та безалкогольних напоїв.

Такі відсіки можуть мати форму винної шафи, що додасть пристрою преміальності та витонченості візуального оформлення. У них передбачені окремі прозорі дверцята, за якими видно розміщені під кутом пляшки з напоями.

Роздільне налаштування режимів роботи пристрою дозволяє без шкоди для продуктів впливати на них, вибираючи швидке або дбайливе заморожування, підтримання температури в межах нуля градусів та інше.

Вбудований генератор льоду забезпечить вас холодною водою чи льодом для коктейлів. Традиційно він, як і винний відсік, має окремі дверцята для швидкого доступу.

Перед тим як вибрати дводверний холодильник, оцініть необхідність зовнішнього дисплея та віддаленого керування пристроєм – ці опції зустрічаються у моделях середнього та верхнього цінового діапазону.

Як оригінальне рішення виробники поряд з традиційними кольорами пропонують незвичайні відтінки корпусів: червоні, золоті, чорні, блакитні. Це допоможе максимально грамотно інтегрувати побутову техніку в інтер’єр та адаптувати її під відтінок меблів та текстилю.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling