Суспільство

SEO-просування українського медичного центру: як підняти його рейтинг та залучити більше клієнтів

27 Вересня 2023 12:32
  На правах реклами

SEO-оптимізація вкрай необхідна для сайтів, що надають певні послуги. Грамотне СЕО-просування сайту здатне вивести його в топ видачі пошуковика й залучити якісний трафік, що позитивно впливає на ріст клієнтів і збільшення прибутку.

Розкрутка сайту медичного центру передбачає схожі дії, що й просування інтернет-магазину будь-якого типу, але водночас має свої особливості. Про них і поговоримо у матеріалі.

SEO для сайту медичного центру в Україні: нюанси

SEO-просування для українського медичного центру має особливості, пов’язані зі специфікою медичної індустрії та регіональними аспектами. Серед них:

  1. Українська мова. Врахуйте, що контент на вашому сайті має бути українською, оскільки ця мова є основною для цільової аудиторії.
  2. Локальна оптимізація. Оптимізуйте свій вебсайт для локальних запитів. Додайте ключові слова, як-от назва міста або району, в метатеги, заголовки та контент сторінок.
  3. Реєстрація у локальних каталогах. Зареєструйте свій медичний центр в українських онлайн-каталогах, картографічних сервісах та на медичних платформах. Це допоможе покращити локальну видимість клініки.
  4. Медична експертиза. У медичній сфері особливо важливо демонструвати експертизу. Створіть змістовний контент, що містить експертні статті, рекомендації та інформацію про ваших фахівців.
  5. Дотримання юридичних норм. Зауважте, що реклама в медичній сфері може бути врегульована законодавством. Обов’язково дотримуйтесь усіх юридичних норм та вимог щодо реклами медпослуг.
  6. Мобільна оптимізація. Переконайтеся, що ваш сайт добре відображається на мобільних пристроях, оскільки багато користувачів шукатимуть послуги лікарів за допомогою смартфонів та планшетів.

SEO – це довгострокова стратегія, тож для досягнення результатів знадобиться деякий час. Але зусилля безперечно того варті. Грамотне просування сайту в ТОП Гугл значно покращить видимість вашого медичного центру в мережі й залучить більше клієнтів. А якщо ви не хочете займатися SEO самостійно, звертайтесь до професіоналів.

Ланет CLICK: якісне SEO

Digital-агентство Ланет CLICK об’єднало талановитих досвідчених фахівців з просування сайтів. З Ланет CLICK ваш вебресурс вийде на новий рівень й залучить ще більше клієнтів.

Окрім SEO, у digital-агентстві ви можете замовити такі послуги:

  • SMM-просування;
  • Google-рекламу;
  • таргетовану рекламу;
  • email-маркетинг;
  • копірайтинг тощо.

З питань вартості послуг звертайтеся за телефоном +38 (044) 225-19-00 або пишіть нам: [email protected]! Ми на зв’язку!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling