Техно

Функції та режими сучасних спліт-систем

29 Серпня 2022 13:43
  На правах реклами

Можливості сучасних спліт-систем вже давно не обмежуються звичайним охолодженням приміщень. Це високофункційні пристрої, котрі працюють набагато ефективніше, ніж раніше, в рази покращують комфорт під час знаходження в кімнаті та створюють здоровий мікроклімат. До того ж вони безпечніші, ніж раніше, а керувати ними стало простіше.

Що таке інверторний кондиціонер і як він працює

На даний час в продажу є спліт-системи як зі звичайним компресором, так і з інверторним. Якщо ви хочете придбати найефективнішу модель, рекомендуємо вибирати кондиціонери у Хмельницькому саме інверторного типу. Вони коштують дорожче, але у всьому перевершують звичайні аналоги. Це більш сучасні пристрої, тому в них впроваджують нові технології, функції та можливості.

Інверторний кондиціонер працює постійно на невеликих обертах. Не вимикається та не вмикається. Інтенсивність роботи регулюється в залежності від температури в приміщенні. Збільшення і зменшення температури відбувається на рівні похибки — +-0.5 градуса. Такий принцип роботи дає інверторним спліт-системам наступні переваги:

  • надійність та довгий термін служби;
  • зниження споживання електроенергії;
  • низький рівень шуму;
  • висока продуктивність та ін.

Фактично, єдиним їхнім мінусом є ціна. Але тут дійсно краще переплатити. Ваш комфорт того вартий. Щоб порівняти ціни, вибрати та придбати кондиціонер, зайдіть на Алло ЮА. У великому асортименті товарів ви точно знайдете те, що вам потрібно.

Чим ще можуть похвалитися сучасні спліт-системи

Наступні функції точно заслуговують уваги, оскільки здатні підняти комфорт на новий рівень:

  • Управління через Wi-Fi. Виконати необхідні налаштування можна віддалено через смартфон. Наприклад, перебуваючи на роботі, ви можете перед виїздом додому увімкнути пристрій, щоб там уже було прохолодно та свіжо на момент вашого повернення.
  • Турборежим. Забезпечує швидке охолодження приміщення шляхом підвищення інтенсивності роботи.
  • Режим сну. Після ввімкнення цієї функції кондиціонер встановлює мінімальну інтенсивність роботи вентилятора для зниження рівня шуму. Потім протягом кількох годин поступово підвищує температуру в приміщенні на 1-2 градуси, щоб добитися оптимального показника для комфорту та здорового сну.
  • Вентиляція. В цьому режимі техніка не охолоджує повітря, а просто перемішує його, працюючи аналогічно звичайному вентилятору.
  • Осушення. Пропускаючи повітря крізь себе, спліт-система конденсує зайву вологу з нього, доводячи мікроклімат до оптимального значення.

Є також багато інших функцій, з якими ви можете ознайомитися в будь-який момент.

Під час вибору кондиціонера прослідкуйте, щоб він відповідав вашим умовам використання. Врахуйте продуктивність та рекомендовану площу приміщення, мінімальну температуру на вулиці при роботі на обігрів тощо.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling