Кримінал

Окупанти знімали себе на викрадений у харків'янки телефон, підключений до хмарного сервісу

20 Серпня 2022 20:13

Поліція встановила особи російський солдат, які окуповували Циркуни, що під Харковом. Вони зняли себе на викрадений телефон, який зберігав усі фото і відео в онлайн-сховище файлів.

Нещодавно фото чоловіків у російській формі почали з'являтися у Google сховищі жительки Циркунів — вона передала їх поліції та написала заяву, повідомив начальник слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.

"На її сховищі в Google фото почали з’являтись фото та відео невідомих чоловіків у військовій формі, які пиячили та розважались на території її дому (вона в цей час була за кордоном). В Циркунах, коли місто було під окупацією, жили рашисти, і деякі з них заселилися у домівку потерпілої", — написав Болвінов.

За його словами, окупанти виламали двері в дім жительки Циркунів. З будинку винесли жіночий та чоловічий одяг, спідню білизну, техніку та пральну машину.

"Свої фото рашисти робили на викрадену техніку. А мізків відключити хмарне сховище не вистачило. Більшість цих рашистів вже встановлені", — заявив начальник слідчого управління.

"Головним шоком, судячи з фото, для них стала пляшка алкоголю з скорпіоном та змією всередині", — написав Болвінов.

За інформацією поліції, окупанти, які були у Циркунах, родом з великих російських міст. Йдеться, зокрема, про Москву, Курськ, Нижній Новгород.

Циркуни були під окупацією протягом 72 днів, нагадує Суспільне.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling