Суспільство

Відеоспостереження для квартири – надійний спосіб захистити майно

19 Серпня 2022 16:55
  На правах реклами

домашня камера

Відеоспостереження для квартири – це відносно прості, але ефективні системи відеоспостереження для забезпечення захисту або контролю роботи домашнього персоналу. Це дає можливість не тільки забезпечити моніторинг у будь-який час доби, але також можна контролювати, як почуваються літні батьки чи діти у будь-який час доби. При цьому в асортименті представлений широкий вибір обладнання: https://dahua-technology.com.ua/sistemy-videonablyudeniya-dahua/videonablyudenie-dlya-kvartiry/, тому кожен зможе вибрати відповідне рішення індивідуально для своїх цілей.

Особливості систем відеоспостереження для квартири

Системи відеоспостереження квартир є відносно простим і бюджетним рішенням, т.к. не має на увазі наявність великої кількості обладнання. У деяких випадках досить навіть однієї камерою, за допомогою якої можна буде захистити стратегічно важливу ділянку – вхідні двері. При цьому для квартири є внутрішні та зовнішні камери відеоспостереження.

камера для квартири

Якщо ви вирішили встановити камеру відеоспостереження у квартирі біля вхідних дверей, необхідно віддавати перевагу моделям, які мають вузький кут огляду – з об'єктивом від 4 мм. Це дає можливість отримувати відносно масштабну картинку з відповідною деталізацією для відвідувачів. Але це за умови, якщо камера для квартири матиме достатньо роздільну здатність – необхідно вибирати моделі з роздільною здатністю від 2 мегапікселів і більше. Чим вище деталізація, тим чіткішу картинку отримаєте.

Для кімнатних камер відеоспостереження мають бути більш ширококутними – 2,8 мм. Якщо квартира розташована на перших поверхах, рекомендується встановлювати квартиру у всіх кімнатах, де є потенційний шанс проникнення зловмисників. Для квартири рекомендується вибирати відносно невеликі камери, які не будуть громіздкими на тлі інтер'єру, а також зможуть забезпечити достатній режим приватності, якщо ви знаходитесь в кімнаті.

камера в квартирі

Характеристики вибору камери для приміщення

При виборі камери відеоспостереження для квартири рекомендується орієнтуватися на різні параметри:

  • Розширення. Основна характеристика, що визначає якість картинки. Ідеальний варіант – від 2 до 4 мегапікселів.
  • Корпус. Якщо планується встановлення лише всередині квартири, то вам не потрібна антивандальна камера.
  • Тип підключення. Для квартири рекомендуються бездротові камери або IP-камери із підключенням по РоЕ.
  • ІЧ-підсвічування. Для забезпечення зйомки в нічний час, рекомендується вибирати моделі з підсвічуванням.
  • Аудіообладнання. Ідеально не лише бачити те, що відбувається, а й записувати звук. Це дозволить почути, як нянька спілкується з дитиною.
  • Датчик руху. Немає сенсу записувати відео в режимі 24 години на добу, тому для квартири оптимально вибирати моделі із записом за датчиком руху.
  • Робота з хмарними послугами. Щоб контролювати те, що відбувається в режимі онлайн, рекомендується вибирати камери з хмарними сервісами.

Очевидно, що камери відеоспостереження для квартири – це не забаганка, а необхідність. Обов'язково враховуйте ці критерії вибору, перш ніж купувати. І віддавайте перевагу лише продукції відомих брендів.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling