Общество

Ваша кицька скупила б весь магазин My-Zoo

1 февраля 2016 13:40
  На правах рекламы

Знайомтесь, це Філька! Вона звичайна чорна кішка, хоча й не розуміє, чому деякі люди, побачивши її на шляху, завмирають, немов би вкопані, а потім різко змінюють маршрут. Філька - улюблениця сім'ї, особливо молодшої її частини. Вона вміє довго мурчати, робити масаж своїми м'якими лапками, забиратись на коліна по черзі всім домочадцям та завзято гратися. Взамін Філька потребує уважного догляду, і навіть готова поділитись з вами деякими секретами.

По-перше, запам'ятайте три основні правила будь-якої кицьки:

- чистота
- різноманітний раціон харчування
- повна свобода

Якщо ви будете дотримуватись цих нехитрих правил, проблем з вашими пухнастими друзями на виникне. Філька гарантує.

А ще запам'ятайте, а краще запишіть назву My-Zoo.com.ua. Це інтернет-магазин зоотоварів, де ви знайдете всі необхідні речі по догляду за домашніми тваринами - котами, собаками, птицями та рибами. Корма, ветеринарні препарати, іграшки, посуд, нашийники, будиночки, переноски, одяг та ще тисячи дрібниць, що обов'язково стануть у пригоді. І так, замовляти через інтернет - це вигідно. Бо це пряма економія часу та грошей, зручний каталог та акційні пропозиції. А доставка - в будь-який куточок України.

1. Повноцінне харчування.

Організм кішки налаштований на засвоєння мишок, пташок, дрібних рибок і іншої живності, тому для її травлення є справжнім стресом вживання продуктів копчених, смажених, консервованих, а також продуктів, що містять цукор, сіль, приправи, цибулю і часник. Годувати кішку їжею з нашого столу можна.

Але врахуйте, що їжа повинна бути різноманітна. У раціоні обов'язково повинні бути овочі, фрукти, і до цього треба привчати змалку. Бо якщо кицька звикне тільки м'яса і риби, відмовляючись від іншого корму, потім буде важко це змінити.

Зоо-магазин My-Zoo.com.ua пропонує велике розмаїття сухих кормів, консервів для годування кішки.

 2. Місце для сну.

Кішка спить від 14 до 18 годин на добу. Вона спить разом з господарем, спить після їжі, спить, поки вас немає вдома і це для неї природно. А ось регулярне недосипання може обернутися проблемами зі здоров'ям і, зокрема, неврозами.

Зазвичай кішка відпочиває там, де їй заманеться, ігноруючи приготоване дбайливим господарем ложе. Не дивлячись на це, краще щоб у кішки все-таки було місце для сну. Зоомагазини пропонують широкий асортимент спальних місць для кицьки - у вигляді лежаків та будиночків. У Май-Зоо ми навіть знайшли диванчики.

3. Місце, де можна буде безкарно точити кігтики.

Кішка регулює довжину своїх кігтиків, використовуючи для цього підходящу, на її погляд, поверхню або зіскрібаючи відмерлі кінчики зубами. Щоб маленька хижачка не ​​облюбувала для цих цілей меблі, шпалери або килим, їй необхідна когтеточка.

4. Туалет.

Розташувати туалет слід так, щоб він був доступний кішці цілодобово, і в такому місці, де їй ніхто не завадить. Якщо це туалетна або ванна кімната, то двері туди повинна бути завжди відкрита. Деякі власники маскують котячі туалети під тумбочки, столики та іншу меблі.   

Якщо запастися терпінням, то можна привчити кішку користуватися унітазом, але знову ж, тоді двері в туалет має бути завжди відкритими. Інакше кицька може облюбувати для своїх потреб яке-небудь інше місце, наприклад, ваші тапочки.
   
5. Іграшки.

Кішкам потрібна активність, потрібні рухливі ігри. Щоденні фізичні вправи підтримують здорову фізичну і психічну форму вихованця.

6. Щорічні щеплення.

Робити щеплення потрібно обов'язково. Навіть якщо ваша улюблениця ніколи не виходить на вулицю, ви можете принести вірус разом із взуттям, і вона захворіє.     Крім цього нещеплені тварини не можуть брати участь у виставках і не можуть перетинати кордон.   

7.  Вичісування

Напевно, цей пункт найважливіший в списку котячих клопоту. Регулярно розчісуючи шерсть улюбленця спеціальними щіточками та пуходерками, ви стимулюєте зростання нової вовни, масажуєте шкірний покрив, видаляєте відмерлі шерстинки, покращуєте стан шерсті, ну і кількість вовни на меблях також значно зменшується.
   
 8. Купання.

Кицьки не люблять купатися і благо, що купання необхідно всього в кількох випадках: кішка дуже сильно забруднилася, готуємося до виставки і дуже сильно линяє. Однак, професійні грумери рекомендують купати кішку раз на півтора місяця, використовуючи при цьому спеціальні шампуні.

Як бачите, все просто. А якщо виникли будь-які запитання, менеджери магазину My-Zoo залюбки дадуть на них відповіді.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling