Думки

"Українській слід" в керченській трагедії

24 Жовтня 2018 08:07
Сергей ЦЫГИПА

Зведення з інформаційного фронту гибрідної війни. Російські війська спеціального інформаційного призначення поступово оговталися від керчинського шоку та вже почали потроху годувати своїх зомбованих путіноїдів байкою про українській слід в справі "керчинського стрільця" Владіслава Рослякова. Поки що вони тільки зондують реакцію суспільства, підкидаючи "лайт-звинувачення" в бік України через ЗМІ.

Вже знайшлися анонімні учасники інтернет-пабліка, які спілкувалися з Росляковим в мережі. І один з них стверджує, що ясно пам'ятає, як у 2016 році Росляков надсміхався над ополченцями з Донбасу та не приховував (тут має бути барабанна дріб), що підтримує українську нацгвардію. Отакої! Відчуваєте, як путінські спєци вже взяли українській слід. Дарма, він шитий білими нитками, для внутрішнього користування і так зійде.

Журналісти (чи краще ФСБ-шніки під прикриттям журналістів) вирахували навіть адміністратора одного з пабликів, на якому "керченський стрілець" часто-густо завісав. І адмін розказує, що хлопець цей майже супер-хакер та старанно прибрав за собою всі сліди. Не залишилося навіть переписки з ним всередині групи, стара сторінка Рослякова видалена, а скопійована версія не відкривається. Навіть на сервері не збереглося, коли він заходив, з якої IP-адреси, з яким браузером. І все це було видалено не менше, як місяць тому.

Ось в такий нехитрий спосіб і відшукується "українська складова" в керчинській справі: немає жодних слідів в інтернеті, проте всі анонімні джерела дуже добре пам'ятають, як Росляков два роки тому ганьбив "захисників Донбасу з георгіївськими стрічками". Та ще й нацгвардіію України вихваляв. Не здивуюся, якщо з часом з'являться свідчення, що в нього на сторінці майорив синьо-жовтий прапор з надписом "Слава Україні!" чи взагалі виявиться, що "керченський стрілець" – агент СБУ


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling