Думки

Свободівське задзеркалля

8 Вересня 2015 15:38
Ірина ЄФРЕМОВА

Олег Тягнибок судитиметься з Арсеном Аваковим. З такою гучною заявою головний «свободівець» вийшов після допиту у якості свідка з Головного слідчого управління МВС.

Здавалося б, нічого дивного – банальна політична заява, особливо напередодні виборів такими гучними реляціями нікого не здивуєш. Але, як завжди, є «але».

Складається таке враження, що пан Тягнибок вирішив діяти за сумнозвісним принципом: чим більша брехня, тим скоріше в неї повірять. Уся країна бачила ці криваві кадри заворушень біля Верховної Ради 31 серпня, посекундно споглядала за діями Тягнибока і Ко, тому взагалі незрозуміло, що і кому намагається довести головний «свободівець». На превеликий його жаль, українці не ідіоти, мають власні очі і можуть зробити висновки. Їх пану Тягнибоку вже продемонстрували на парламентських виборах, підтвердять і на місцевих.

Можливо, закликаючи людей прийти під Раду 31 серпня, Тягнибок і не планував, що події розвиватимуться саме так. Але ж важко навіть уявити, щоб те, що відбувалося під стінами Парламенту, сталося б у будь-якій розвиненій демократичній країні.

Проти кого була направлена агресія Тягнибока та інших? Проти молодих хлопців-нацгвардійців, які щиро та завзято прийшли слугувати країні, деякі з них вже встигли повоювати з російським агресором на Сході країни. Як можна охарактеризувати такі дії псевдопатріотів? Були вбиті троє захисників держави!!! Були вбиті не на фронті, а в центрі столиці! Були вбиті не проросійськими терористами, а нібито патріотами! Ще й досі в лікарнях залишаються поранені в цих заворушеннях нацгвардійці. І їм ще треба буде якось зрозуміти, хто наніс їм удар у спину…

Арсен Аваков емоційно висловив свою точку зору після подій. Але ж насправді було б чесно і правильно пану Тягнибоку, не чекаючи реакції від представників влади, політиків, визнати свою відповідальність за події під Радою та вибачитися перед людьми. Це був би дійсно вчинок. Але замість цього він влаштовує вистави та перекладає відповідальність на міністра внутрішніх справ, то вимагаючи його звільнення, то подаючи до суду. Цікаво, а пан Тягнибок розуміє, наскільки важко було стримувати нацгвардійців, яких цинічно і підло вбивали, так звані, мітингарі, а по суті – провокатори-терористи?! Адже якби тільки хлопці почали давати адекватну відповідь, то наслідки цих провокацій могли б бути набагато жахливими!

Тож не треба з такими складностями і так далеко шукати винних. Достатньо просто подивитися в дзеркало, пане Тягнибок.

P.S. Ось і ще один «свободівець» Швайка звинувачує Авакова, що йому розбили автомобіль. Нешановний, розберіться зі своїми 5 дружинами і вам ніхто більше нічого не буде трощити.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling