Суспільство

Топ 7 гральних автоматів Igrosoft за версією геймерів

29 Серпня 2022 09:23
  На правах реклами

Компанія Igrosoft існує на ринку гемблінг розваг понад 20 років. За ці роки вона встигла завоювати любов і визнання як у досвідчених гравців, так і в гемблерів-початківців. Ігрові автомати Ігрософт – це висока віддача, барвиста графіка та захоплююча сюжетна лінія. Головною особливістю слотів є наявність мультяшних персонажів, що іноді з'являються на барабанах. Всі вони наділені неперевершеним почуттям гумору, тому гра заряджає позитивом та гарним настроєм.

ТОП 7 гральних автоматів від Igrosoft

На думку гравців, які є завсідниками гральних закладів, у сімку найкращих слотів російського бренду увійшли такі моделі.

Fruit Cocktail

Ігровий автомат Полунички на сьогодні є однією з найпопулярніших розваг із високим відсотком віддачі. Головні діючі персонажі тут – соковиті фрукти, які, збираючись певним чином, приноситимуть виграшні комбінації.

Функціонал слота представлений таким чином:

  • Барабанів – 5.
  • Ліній – 9.

Бонусну гру запускають три символи з полуничками.

Ризик-гра активується після успішного спину.

Гра передбачає наявність дикого символу, здатного замінити собою піктограму, що бракує до виграшу. Його роль виконує картинка із фруктовим коктейлем.

Garage

Ігровий автомат Гараж присвячений автомобільній тематиці. Як головний герой тут виступає завсідник гаража, поява на екрані якого викликає усмішку. Гравцю пропонується:

Структура – ​​5 котушок, 9 ліній.

Бонусні раунди – дві міні-ігри, перемога у кожній приносить виграш.

Ризик-гра – дозволить перевірити свою інтуїцію на міцність.

Спеціальна символіка – присутня.

Виграшні комбінації формуються трьома однаковими символами, кожен із яких має власну цінність.

Keks

Ігровий автомат Кекс дозволяє поринути у дитинство. Головним чинним персонажем виступає Колобок, знайомий з російської народної казки.

Функціонал слота включає:

  • 5 барабанів,
  • 9 ліній для виграшу.

Джек-пот із множником х5000.

Дикий символ у вигляді колобки.

Бонусні міні-ігри активуються після появи на екрані печі.

Наявність бонусних ігор, які запускаються на додатковому екрані, значно збільшує шанси на отримання виграшу.

Crazy Monkey

Ігровий автомат Мавпочки пропонує 5 котушок, 9 ліній для створення виграшів. Користувачів розважатимуть кумедні мавпи, які стануть учасниками призових змагань. Якщо смикаючи за мотузку, мавпочці вдасться зловити банан, гравець отримує виграш. Якщо ж на голову тварини падає важкий предмет, гра підходить до фіналу. Щасливчикам вдасться битися у супер-грі, збільшити свій виграш.

Resident

Гравця має зустрітися зі справжнім агентом, участь у бонусному змаганні. Функціональні особливості слота мають на увазі:

  • 5 барабанів;
  • 9 ліній;
  • наявність дикого символу, символ розкиду;
  • призові міні-ігри.

Зламуючи сейфи у призовому раунді, користувач зможе наповнити кишені грошовими купюрами. Для цього йому необхідно лише правильно вибрати один із закритих сейфів. З безкоштовною версією автомату Резидент, можно ознайомитись, наприклад на цьому: https://igrosoftukrslots.com/slot-resident/ сайті.

Gnome

Маленькі забавні персонажі, які з'являться неодноразово на екрані, порадують гравців виграшами, зарядять позитивним настроєм. Крім того, символ з гномом наділений здатністю запустити джекпот, може замінити собою будь-яку іншу, щоб склався призовий ланцюжок. У дворівневій грі користувачеві потрібно буде перевертати візки, відкривати скрині. Якщо він відкриє їх правильно, то отримає винагороду.

Lucky Haunter

Ігровий автомат Пробки знайомі всім без винятку шанувальникам азартних розваг. Він наділений спеціальними символами, захоплюючими змаганнями. Відкриваючи пробки, користувач може виграти приз, одержати право зіграти в супер-гру. Правильно обравши блюдо, щасливчик отримає неймовірний за розмахом приз.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling