РЕЙДИ ТЦК. Гарна чи погана ініціатива?

Великий текст, але раджу прочитати!

Після початку повномасштабного вторгнення на війну відправились мотивовані українці, які розуміли мету своїх дій. На жаль, за майже 3 роки жорсткої війни,  чимала кількість добровольців перших днів загинули або втратили бойову готовність – як фізичну, так і моральну. Тому, щоб не втратити державність на фронт потрібні свіжі сили.

Основна проблема полягає у відсутності Національної ідеї серед великої маси українців. Протягом 20 років ніхто на глобальному рівні не займався патріотичним вихованням громадян. Єдиний подібний період спостерігався у перші півроку 2022 року.

Тому ті, хто не самовизначився та не прийшов до розуміння патріотизму, зараз вимушені думати лише про існування в цій країні або навіть втечі з неї. В той час, як наприклад, я та мої побратими роблять все для перемоги та розбудови сильної і незалежної держави.

Невмотивоване суспільство не розуміє, що зараз треба відстояти країну. Саме тому, варто усвідомити, що рейди ТЦК – вимушений крок, продиктований реаліями війни. Але підходи залишають багато питань. 

Якщо ми не будемо використовувати весь наш потенціал – ми ризикуємо втратити державність і незалежність. Примусова мобілізація — це не вибір, а необхідність, якщо ми хочемо жити в Україні. 

Це реалії війни.

В умовах, коли наші ресурси обмежені, ми повинні діяти рішуче. Цивільне населення повинно розуміти, що без захисту наші міста та села будуть окуповані, а країна буде стерта.

Джерело