Думки

Кремлівська пастка для "Інтерполу"

28 Квітня 2017 15:19
Ірина ЄФРЕМОВА

Перша чеченська війна. Озброєний до зубів вахабіт в окулярах а-ля Гімлер всього за три дні ліквідовує 30 хвацьких російських військовослужбовців та завдає поранень ще тринадцятьом хоробрим воякам. Діє він не сам, а в складі банди з романтичною назвою «Мрія».

Вам, напевне, здалося, що йдеться про одного з шаблонних героїв американських бойовиків?! Помиляєтесь. Це – всього лише виплід хворобливої фантазії російських пропагандистів. Так, так, тих самих авторів вже хрестоматійних оповідок про розіп’ятого хлопчика, українських захисників-рабовласників та непримиренних винищувачів снігурів.

Такими демонічними рисами кремлівський агітпроп наділив Арсенія Яценюка. Цю маячню можна було б, звичайно, просто здійняти на кпини та взагалі не зважати. Якби байки були спрямовані лише на внутрішнього російського споживача – він цілком задоволений тим інформаційним їдлом, яким його «частують» путінські медіа.  

Але ж цим непотребом намагаються «нагодувати» «Інтерпол» – Росія направила цидулку про оголошення в міжнародний розшук з подальшою екстрадицією до РФ Арсенія Яценюка. Ба, навіть формалізували це «епохальне» звернення, спираючись на рішення сп’янілих від «Нарзану» суддів з міста-героя Єсентуки.

Авжеж, можна скільки завгодно сміятися та крутить пальцем біля скроні. Але, що прикро, представники «Інтерполу» ще не настільки знають Росію, наскільки знаємо її ми. І ось для того, аби остаточно покласти край цій вакханалії, Україна змушена брати участь у цих іграх божевілля.

Міністерство внутрішніх справ України оприлюднило заяву, в якій ґрунтовно пояснює, чому «Інтерполу» не варто в жодному разі потрапляти в цю кремлівську пастку. Арсен Аваков навів Генеральному секретареві «Інтерполу» Юргену Штоку чіткі аргументи, щоб у штаб-квартирі в Ліоні адекватно зрозуміли, з ким насправді вони мають справу.

Я впевнена, що здоровий глузд і правда здолають брехню та повернуть декого з лабіринтів світу божевілля в цивілізовані реалії.

Слава Україні!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling