Думки

Блискуча спецоперація

4 Липня 2016 23:18
Ірина ЄФРЕМОВА

МВС провело блискучу спецоперацію з виявлення та затриманням негідників, що «кришували» незаконний видобуток бурштину в Рівненській області.

Ми стаємо свідками сповнення прагнень мільйонів українців, коли всі мають бути рівними перед законом. «Бурштинова» тема вже стала болючою заскубою в тілі української державності: багато хто відверто намагався її заговорити, витягти для себе політичні дивіденди, а ціла купа пройдисвітів під прикриттям високих посад зухвало «важкою» працею забезпечувала безбідне існування для себе і кількох поколінь своїх нащадків, не цураючись зв`язків з кримінальним світом.

За попередні десятиліття вони звикли до цього і були впевнені, що так буде завжди. Власна жадоба та ненажерливість їх вкрай засліпила, вони так і не зрозуміли, що країна геть змінилася – прийшли справжні патріоти, які без зайвого гаміру і збурень, крок за кроком проводять такі конче потрібні реформи, зокрема, і в боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

Операція «Бурштин» – один із виразних епізодів, який підтверджує мої слова. Кожен покидьок буде притягнений до відповідальності, не зважаючи на те, яку посаду він обіймає. Вітаю правоохоронців з блискучо проведеною спецоперацією!

Але, заразом, переконана: ми – парламентарі мусимо прийняти відповідну законодавчу базу, яка дозволить впорядкувати ЛЕГАЛЬНИЙ видобуток як бурштину, так і інших природних копалин, які, мов метастази, створюють злочинні схеми багатомільярдних збагачень, та захистити місцевих жителів, для яких це – єдиний спосіб утримувати родини. Вони не повинні залежати від бандитів. Ми маємо прийняти закони, які дозволять їм отримати ліцензію на видобуток і заробляти адекватні кошти, чесно сплачуючи податки. Ось вам і одне із надпотужних джерел формування прибуткової частини державного бюджету. Тож нам цілком насилі здолати цю «бурштинову» верховину!

Слава Україні!

 

 

 


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling