Кримінал

Кількість загиблих унаслідок російських ракетних ударів по Харкову 17-18 серпня зросла до 19 людей

19 Серпня 2022 11:01

У Харкові продовжують розбирати завали гуртожитків, зруйнованих російськими ракетами, у Слобідському та Салтівському районах міста, повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

"Триває розбір завалів у Слобідському районі, можемо вважати, що під завалами перебувають іще двоє людей… Ще ми вважаємо, що там (у Салтівському районі), швидше за все, людей немає", – сказав Тимошко журналістам у п'ятницю.

За його словами, наразі відомо про 15 загиблих і 20 поранених у гуртожитку в Салтівському районі та про чотирьох загиблих (з яких одна дитина) та 22 поранених у Слобідському районі. Отже, загальна кількість загиблих унаслідок ракетних ударів, завданих російськими окупаційними військами по двох гуртожитках увечері 17 серпня та вранці 18 серпня, збільшилася з 17 до 19 осіб.

Як повідомлялося, у п'ятницю, 19 серпня, у Харкові оголошено жалобу на спомин про загиблих унаслідок масованих ракетних ударів, завданих російськими окупаційними військами по місту ввечері 17 серпня та вранці 18 серпня.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling