Думки

Все буде добре, Сань!

1 Серпня 2020 13:39

– Все буде добре, Сань! – як мантру повторює уже понад п'ять років Леся, дружина захисника України Олександра Котова. Вони познайомились незадовго до війни і до поранення Сашка.

4 лютого 2015 року – мінометний обстріл селища Піски. Того дня прапорщик 93 бригади Холодний Яр на псевдо Кіт отримав поранення – уламок міни залетів під каску і розтрощив голову армійця. Місяць у комі, шанси на життя були мінімальні, але чоловік вижив. Заново вчився ходити після часткового паралічу, говорити та просто дихати.

Леся була поряд постійно. Пам'ятаю, як Сашка привезли до Київського шпиталю: кремезний, серйозний та зосереджений вояк і тендітна дружина, яка тримала під контролем не лише свого чоловіка, а й допомагала всій палаті. Спала біля його ліжка, годувала з ложечки й молилась. Лише зрідка вона виходила в коридор, поверталась із заплаканими очима і продовжувала усміхатись.

Сьогодні в Олександра Котова справи краще. Наскільки вони можуть бути у людини, яка побувала на межі життя й смерті. І хочеться вірити, що далі буде лише хороше. Інакше ж бути не може, бо в нього є Леся, яка у потрібний момент скаже: Все буде добре, Сань!

На фото – Олександр та Леся на Марші захисників України, 24 серпня 2019 року.

Оригинал


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling