Політика

ЗМІ повідомляють про переїзд до Чехії впливовою російської пропагандистки

12 Серпня 2022 18:05

Чеські ЗМІ повідомляють, що до Чехії на ПМП переїхала топ-менеджер Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії, заступник головного продюсера телеканалів «Росія-1» та «Москва-24» Агнеса Немировська.

«На переїзд Немировської до Праги звернув увагу у своєму фейсбуці російський журналіст Роман Супер.

«У Прагу після російського вторгнення в Україну та викриття різанини в Бучі переїхала впливова російська пропагандистка та менеджер урядового телеканалу "Росія-1" Агнеса Немровська. У Чехії має квартиру і постійний посвідку на проживання», – повідомляє видання Deník N, яке також звертає увагу на те, що вже після звільнення з ВДТРК і від'їзду з Росії Немировська отримала від Володимира Путіна орден Дружби народів.

Видання також зазначає, що чоловік Немировської, який раніше володів у Чехії компаніями, є уродженцем Харкова та оформив ПМП у 2001 р., а Агнеса Немировська – у 2014 р. в рамках «возз'єднання сім'ї».

«За моїми даними, у неї в Чехії постійна посвідка на проживання. Його анулювання – це тривалий процес, і більш простим рішенням було б ухвалення національного санкційного закону, проект якого зараз передано до Сенату», – повідомив виданню Deník N міністр внутрішніх справ Чехії Віт Ракушан.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling