Політика

У РФ десь загубили тіло Навального

навальний
Матір Навального, Людмилу, (на дальньому плані) супроводжують в автомобіль, коли вона виїжджає з виправної колонії ІК-3, де відбував покарання її син / Фото Reuters

У єдиному морзі в Салехарді немає тіла Навального, повідомляє Reuters. Прессекретарка опозиціонера Кіра Ярмиш раніше написала, що мати Навального отримала офіційне повідомлення про його смерть. Водночас у колонії повідомили, що тіло передано слідчим.

Ярмиш підтвердила, що найвідоміший російський опозиційний лідер мертвий, і зажадала від російської влади негайно передати тіло його родині.

У бюро судово-медичної експертизи в Салехарді сказали телефоном, що в них теж немає тіла Навального і “жодних тіл із колоній вони не приймали”, додавши, що “цим займається Слідчий комітет, телефонуйте їм”

Навальний, 47-річний колишній адвокат, знепритомнів і помер у п’ятницю після прогулянки в арктичній колонії “Полярний вовк” у Харпі, приблизно за 1900 км на північний схід від Москви, де він відбував покарання у вигляді 30 років позбавлення волі, повідомила тюремна служба.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling