Техно

Twitter прийняв відео метеоритного дощу за “інтимний контент” та забанив автора-астронома

18 Листопада 2022 20:39
Twitter

Астроном з Оксфордшира Мері Макінтайр на три місяці втратила доступ до свого облікового запису в “Твіттері”, після того як алгоритми цієї соцмережі назвав опублікований нею шестисекундний відеозапис метеоритного дощу “занадто відвертим” – а отже таким, який порушує правила.

Автору ролика надійшло автоматичне повідомлення, в якому вказувалося, що опублікований відеозапис був прихований від користувачів, оскільки містить “кадри інтимного характеру” – та ще й “опублікований без відома учасника”, – а сама Мері покарана позбавленням доступу до свого облікового запису на 12 годин.

Єдине, що могла зробити астроном – це видалити злощасний запис. Однак для цього, відповідно до чинних правил платформи, вона мала формально погодитися з тим, що справді порушила правила – а це, у свою чергу, призвело до більш жорсткого покарання.

У результаті доступ до облікового запису Макінтайр не могла відновити три довгі місяці, протягом яких вона переважно боролася зі службою підтримки.

“Це просто божевілля якесь… Мені зовсім не посміхається мати в особистій справі запис про те, що я розповсюджувала порнографію – коли насправді нічого подібного я не робила”, – обурюється вона.

Всі інші опубліковані Мері твіти були доступні для перегляду, але зайти в свій аккаунт вона не могла.

Після публікації історії Макінтайра її доступ було відновлено.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling