Суспільство

Окупанти атакували Малинівку та Костянтинівку: є поранені 

донецька область, обстріл
Наслідки обстрілу / Прокуратура

Окупанти вдарили по селу Малинівці та місту Костянтинівці на Донеччині у результаті чого було поранено шестеро мирних мешканців.

Про це у Телеграмі повідомила прокуратура Донецької області.

«Внаслідок ворожих атак по Малинівці та Костянтинівці поранено 6 цивільних – розпочато розслідування», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що 18 вересня 2024 року, о 10:30, під приціл окупантів потрапило с. Малинівка Краматорського району. Внаслідок атаки по фермерському господарству дістали тілесні ушкодження 59-річний батько та його син 36 років. Також травмовано 33-річного місцевого жителя, він перебуває у важкому стані.

Тип засобу ураження встановлюється, констатували у прокуратурі.

Окрім того, ворог завдав ударів, ймовірно, зі ствольної артилерії по м. Костянтинівка. Осколкових поранень і мінно-вибухової травми зазнали 34-річний містянин, котрий на момент обстрілу їхав в автомобілі, а також 55-річна жінка та чоловік 68 років, які знаходились поблизу торговельного центру.

У Костянтинівці пошкоджено три багатоквартирні будинки, дві автівки і лінію електропередач.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).


ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling