Політика

RT показав інтерв'ю "родичів" українки, яку підозрюють у вбивстві Дар'ї Дугіної

23 Серпня 2022 19:25

Російський державний телеканал RT випустив два відеоінтерв'ю з людьми, яких журналісти назвали родичами громадянки України Наталії Вовк, підозрюваної у вбивстві Дарії Дугіної.

Жінка, представлена ​​як мати підозрюваної (її ім'я не наводиться), розповіла, що дізналася про те, що Наталю Вовк підозрюють у вбивстві, коли 22 серпня прасувала білизну та дивилася телевізор. «Для мене це був дуже великий шок, бо, по-перше, я навіть не знала де вона навіть знаходиться. Вона не говорила», – розповіла жінка. Вона також заявила, що автомобіль Міні-Купер, який, за версією ФСБ, використовували під час вбивства Дугіної, належить Наталії Вовк: "Це її машина, її номери. Денеерівські номери я не бачила".

Жінка також розповіла, що Наталія Вовк служила у Збройних Силах України. Про це раніше повідомив Павло Вовк, якого називають батьком жінки. В інтерв'ю RT він розповів, що Наталія Вовк служила в армії чи то «півроку-рік», чи то «рік-півтора», під час служби їй зробили операцію через пухлину, а в перші дні війни вона звільнилася зі служби. У розмові з РІА «Новости» батько говорив, що Вовк не служила в полку «Азов» і не брала участі у війні на Донбасі.

Після початку війни у ​​лютому 2022 року, за його словами, Вовк переїхала до Франції, де почала працювати на заводі, але звільнилася, оскільки «там треба у холоді працювати». Після цього, каже чоловік, Вовк переїхала до Польщі, а згодом повернулася до України.

Також телеканал RT показав інтерв'ю Оксани Сошенко, яку журналісти назвали двоюрідною сестрою Наталії Вовк. За її словами, Вовк могла піти на вбивство через старшого сина, який навчався у військовому училищі. Після початку війни, розповіла Сошенко, Вовк намагалася забрати сина із училища, але його не відпускали. Потім, за словами співрозмовниці телеканалу, Вовк викрала сина і повідомила, що все стало нормально.

ФСБ Росії стверджує, що Наталія Вовк — безпосередня виконавиця вбивства Дар'ї Дугіної, доньки російського фашиста та ідеолога "руського міра" Олександра Дугіна. Дугіна загинула 20 серпня у Московській області після вибуху автомобіля, за кермом якого вона перебувала. За версією ФСБ, Вовк стежила за Дугіною, а потім здійснила керований вибух її автомобіля. Потім Вовк поїхала із Росії до Естонії. За версією слідства, до вбивства Дугіної можуть бути причетні інші люди, а організували замах українські спецслужби.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling