Суспільство

В окупованому Криму ЗСУ уразили зенітні комплекси росіян, – Генштаб

війна, крим
Зенітний ракетний комплекс С-400 / Фото: РИА Новости

Сили оборони України уразили зенітні ракетні комплекси РФ в тимчасово окупованому Криму. 

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, сьогодні вночі  (10 червня) Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя, а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії. 

“Жодна з наших випущених ракет не була перехоплена “високоефективною” протиповітряною обороною противника. Зокрема, у вказаних районах, після ударів українських ракетників, зафіксовано негайне припинення роботи радарів комплексів С-300/С-400”, – йдеться у повідомленні.

Також, за словами військових, у всіх трьох районах стартових позицій зенітних ракетних дивізіонів відзначили детонацію боєкомплектів.

Цю інформацію підтверджує російське видання Astra, яке з посиланням на власні джерела повідомило про пошкодження двох російських комплексів С-300 та чотирьох радарів унаслідок нічної ракетної атаки на Крим.

За їхньою інформацією, для завдавання ударів українські Сили оборони запустили щонайменше 10 ракет ATACMS. Жодна з них не була збита.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling