Журналісти "Важливих історій" знайшли окупантів, які вбивали людей під Києвом

Співробітники російського видання "Важливі історії" ідентифікували кількох російських окупантів, які воювали проти України, зокрема, під час провального для загарбників вторгнення на північ країни у спробі взяти Київ. З деякими з них вони зв'язалися, зустрілися і поговорили про бойові дії, звірства та мародерство.

Окупанти з 64-ї мотострілецької бригади ЗС РФ Данило Фролкін, Дмитро Данилов, Руслан Глотов та Іван Шепеленко розповіли, як вторглися в Україну, хто віддавав злочинні накази, як вони грабували та вбивали мирних жителів, а командування військ РФ посилало солдатів на смерть заради звань та медалей собі.

Історія, яка показана у 39-хвилинному сюжеті, охоплює події лише в одному селі Андріївка на Київщині: воно перебувало під окупацією російських військ понад місяць.

"Однак таких населених пунктів в Україні були сотні", – наголосили автори сюжету.

Окупантів знайшли за фото, зробленими на вкраденому телефоні місцевого жителя.

Один із військових злочинців, єфрейтор Данило Фролкін з в/ч 51460, наприкінці інтерв'ю сказав: "Я зізнаюся у всіх злочинах, які скоїв в Андріївці, у розстрілі цивільного населення, обкраданні цивільного населення, вилученні у них телефонів і в тому, що наше командування в х*й не ставить наших бійців. Хочу заявити: вживіть заходів до покарання командирів".

Окупант скаржився, що командири "не вважають рядових солдатів за людей" і передавали командуванню неправдиву інформацію про відсутні успіхи бригади.

Фролкін наприкінці заявив, що "хочу просто зізнатися і пояснити, що відбувається в нашій країні. Я думаю, що краще б цієї війни взагалі не було".