Чемпіонат з картингу за участю онука Путіна перенесли через побоювання, що його можуть вбити

Чемпіонат з картингу за участю онука Володимира Путіна був перенесений з Криму через побоювання, що він може бути вбитий, пише британський таблоїд Daily Mail.

Минулого місяця окупований Росією Кримський півострів був атакований вперше після того, як російський президент віддав наказ своїм військам вдертися в Україну в лютому. Великий удар по Сакському військовому аеродрому означав, що перегони за участю напівголландського онука Путіна Романа Фаассена перенесли з курортної Євпаторії до далекої Чечні.

Десятирічний хлопчик займає зараз 28 місце в міні-класі чемпіонату Росії з картингу. Фаассен є сином старшої доньки Путіна 37-річної Марії Воронцової від її першого шлюбу з голландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном, сином полковника НАТО. На поясі Роман красує червоно-біло-сині прапори Росії та Нідерландів.

Незабаром після вибухів 9 серпня, які, як повідомлялося, були справою рук українських спецслужб, було прийнято рішення перенести перегони в безпечніше місце. Повторна гонка запланована на 9 вересня. Роман, який представляє Москву на змаганнях, цього сезону п’ять разів брав участь у гонках у столиці Чечні Грозному, Зеленограді, двічі в Рязані, а також у селі Богаті Саби під Казанню.