Політика

Росія погрожує “жорстокими діями” через атаку безпілотників на Москву

бпла, крим, москва, росія

У російському МЗС заявили про “право вжити жорстких заходів у відповідь” через атаку безпілотників на Москву та Крим 24 липня. 

Про це повідомили на сайті російського зовнішньополітичного відомства.

“За повідомленням Міністерства оборони Російської Федерації, рано вранці 24 липня мали місце спроби атаки проти об’єктів у Москві за допомогою двох українських безпілотних літальних апаратів. Усі вони були придушені засобами радіоелектронної боротьби і зазнали аварії. Постраждалих і серйозних руйнувань немає. Пошкоджено дві нежитлові будівлі. 24 липня безпілотник вертолітного типу без вибухового пристрою впав на територію центрального кладовища Зеленоградського округу Москви. У ніч на 24 липня також було припинено спробу київського режиму атакувати об’єкти в Криму 17 безпілотниками”, — заявили в МЗС РФ.

Крім того, у міністерстві наголосили, що відповідальність за ці атаки вже начебто взяла на себе Україна.

“Глава Мінцифри країни М.Федоров публічно підтвердив причетність до них режиму Зеленського і заявив, що Київ продовжить такі вилазки, а їхня кількість зростатиме”, — йдеться у заяві.

В МЗС Росії заявили, що йдеться про “націленість Заходу на подальше загострення ситуації”. Слідчий комітет Росії порушив кримінальні справи за згаданими фактами, додали у відомстві.


Теги: , , ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling