На Півдні країни ситуація стабільно складна, але контрольована

У своєму звіті за підсумками дня оперативне командування "Південь" збройних сил України повідомляє про продовження знищення логістичних шляхів, резервів та пунктів управління супротивника.

"Протягом бойового дня нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано удари по чотирьох пунктах управління ворожих військ та по чотирьох транспортних артеріях – Каховському, Дар'євському та двом Антонівським мостам", – йдеться у зведенні, поширена в ніч на середу.

За інформацією командування, рівень пошкодження цих мостів максимально обмежує їх використання.

Також повідомляється, що українська авіація завдала 16 ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння та техніки російської армії.

За підтвердженими результатами виконання вогневих завдань від ворожого війська «відмінусовано» 117 рашистів, понад 30 одиниць техніки: 9 танків Т-72, 3 реактивних системи залпового вогню «Град», самохідну гармату «Гіацинт-С», самохідну гаубицю «Мста-С», 18 одиниць авто-бронетехніки та 4 склади боєприпасів в Баштанському, Бериславському, Каховському та Херсонському районах.