Харьков

В Харькове начал работу рекрутинговый центр Нацгвардии Украины (фото)

5 сентября 2017 21:34

В Харкові на центральній площі Свободи, біля намету Євромайдану офіцери Східного відділення комплектування Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України провели агітаційну акцію.

Гвардійці встановили агітаційний намет на центральній площі міста, де представили поліграфічну та друковану продукцію Національної гвардії України. Кожен охочий міг підійти поцікавитися, що являє собою це військове формування, про умови проходження строкової та контрактної служби в лавах Нацгвардії.

Начальник відділення підполковник Олексій Костін розповідає: «Сьогодні ми проводимо  традиційну агітаційну акцію – встановили палатку на центральній площі, розповідаємо людям про нашу службу та можливість працевлаштування. Головними ж нашими завданнями є не лише проведення агітації, а і відбір на військову службу за контрактом, кандидатів для вступу у відомчі навчальні заклади. Надалі у нас в планах проведення роботи в вищих та середньо-спеціальних навчальних закладах міста і Харківської області. Якщо люди не знають про Національну гвардію, або соромляться прийти самі – то ми прийдемо до них!».

До сьогоднішньої акції долучився і командир резервної роти 3 оперативної бригади, який розповів про створення підрозділів резерву у військових частинах Національної гвардії, що являє собою військовий резерв, з якою метою створені ці підрозділи та порядок проходження служби резервістів.

«На військову службу у військовому резерві може прийти будь-яка особа, яка навіть не проходила строкову військову службу. Крім того особа, яка уклала контракт про проходження служби в резерві у разі оголошення мобілізації повернеться саме в цю частину, за нею залишається цивільне місце роботи із збереженням заробітної платні під час проходження зборів», – зазначив старший лейтенант Олександр Свистун.

Кожен бажаючий, хто відвідав агітаційну акцію міг отримати повну інформацію про проходження служби в підрозділах Нацгвардії та контактні телефони, за якими звертатися.

Нагадаймо, що вже тиждень, як на площі при підтримці харківських волонтерів та активістів євромайдану була встановлена рекламна конструкція, що спрямована на популяризацію військової служби в лавах Національної гвардії України. 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling