Харьков

"Кернес может стать президентом восточной Украины"

13 февраля 2014 22:02

Депутат Харьковского областного совета Иван Варченко, считает, что мэр Харькова Геннадий Кернес может стать президентом восточной Украины. Об этом политик написал в своей авторской колонке на сайте «Главное».  В своей статье, депутат приводит аргументы, на основании которых, он сделал подобный вывод.

«Кернес – наш президент!

Бій за крісло Януковича (Харківський сценарій-1)

Ги-ги, сказала більшість, прочитавши заголовок. Інші встигли підрахувати скільки автор отримав за рекламу.

Веселе «ги-ги», я чув від шанованих і вагомих харків’ян на початку 2008 року, коли пропонував розглядати як один зі сценаріїв «Кернес – Харківський міський голова». Тоді була тисяча аргументів чому це неможливо, але в основному «це неможливо, бо неможливо ніколи».

Хоча вже тоді Київ обрав Черновецького. Потім Україна обрала Януковича. Хоча хто б ризикнув у 2005-му заїкнутися, що у того є шанс? Наприкінці 2010-го Кернес став мером Харкова.

Останні кроки керівників Харкова і області (Кернеса і Добкіна) можуть свідчити про їх готовність боротися за крісло президента.

Підтвердженням цього є підкреслене протиставлення тим, хто «жує соплі» (у т.ч. Януковичу), демонстрація твердої руки і готовності досягти результату за будь-яку ціну, агресія, навіть до готовності йти врозріз з генеральною лінією партії. Це основні елементи, які формують імідж молодої команди, не обмеженої умовностями на зразок законності чи моралі. Крім того – друзі Росії, Путіна і Чечні, захисники героїчного минулого і борці з фашизмом, - суміш, достатня для того, щоб боротися за крісло президента Східної України. Східної, бо розкол України для них є вирішеним питанням, недарма прокуратура не бачить ознак злочину в закликах до повернення кордонів 1939 року…», -считает депутат Харьковского областного совета.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling