Стосується "Інтера"…

Україна пережила Революцію Гідності, зараз перебуває у стані жорстокої гібридної війни з підлим, підступним ворогом.

Українські чоловіки гідно та самовіддано захищають рідну землю, українські жінки стають волонтерами та роблять усе, що тільки можуть вигадати, аби захисники нашої землі ні в чому не відчували потреби. Навіть діти, малеча, також намагаються знайти можливість, аби якось допомогти українським бійцям: хто патріотичний малюнок з побажанням на фронт передасть, хто віддасть захисникам накопичені на іграшку чи новий девайс кошти – їм ці гроші більш стануть у пригоді.

За останні півтора роки народилася і сформувалася українська нація: сильна, смілива, самовіддана, відчайдушна, небайдужа до проблем оточуючих… Про десятки, сотні тисяч українців-патріотів зараз можна з впевненістю сказати, що це – люди з великої літери, які гідні стати героями епічних фільмів та великих легендарних романів… Представники багатьох країн не стримують свого захоплення Україною та українцями, які в таких надважких умовах настільки гідно себе демонструють.

З роду-віку українці дуже шанували сім`ю, батьків, родина – це було святе для кожного. Наш народ має багаторічні красиві, зворушливі сімейні, національні та духовні традиції – це те, що стосується кожного.

Проте, на жаль, паршива вівця, очевидно, знайдеться завжди. Лише один невеличкий штрих. Телеканал «Інтер». Програма «Стосується кожного». Хто не бачив – не рекомендую, хто бачив – зрозуміє чому так. 45 хвилин ефіру по буднях на загальнонаціональному каналі…

Який же контент ми бачимо?! Мати, яка залишила немовля на капоті автомобіля; дівчинка, яка у 17 років важить 140 кілограмів; жінка, яка звинувачує свого зятя у педофілії; дівчина з величезними грудьми, яка хоче зробити операцію з їх зменшення… Так, це неприємні і болючі питання для цих людей – з цим неможливо не погодитися, але невже на телеканалі вважають, що такі «story» стосуються кожного українця?! З якою метою такі кричущі ситуації видаються за повсякденність?!

Зараз нашій країні, кожному з нас потрібна віра, впевненість у перемозі. І величезну роль в цьому відіграють засоби масової інформації. І, до речі, більшість дійсно самовіддано працюють в цьому напрямку. «Інтер» – виключення. Кому це вигідно – відповідь очевидна…