Крімінальне чтиво

Сьогодні харківці вже запасаються попкорном та готуються дивитися багатосерійний блокбастер під назвою «Харківські вибори-2015» Поясню свою роль у цьому шоу, що вже почалося.

1) Я не маю відношення до ЖОДНОЇ великої кінокомпанії, що хоче показати СВОЄ кіно. Ні ангажементів- ні контрактів – не маю.

2) Я дійсно виступив проти перефарбованої екс-регіоналки- актриси та режисера Інни Б., що хоче порулити нашим з вами Готемом. Для цього вона пропхнула на посаду радника губернатора власну доньку(що вона йому може порадити?:)))та заручилась підтримкою однієї громадської платформи та певною частиною активістів майдану, що наважилися співпрацювати з перевертнями- напевно, це іх ПРИНЦИПОВА позиція.

3) Після того, як нам (Євромайдану) в приказному тоні було вказано донькою, як ії мама хоче, щоб Майдан святкував свої дати, а губернатор пішов на поводу у своїх радників у ролі активістів- стало зрозуміло, чому поперек заявленої нами ходи 22.02- планується паніхіда з формально- совковим сценарієм, хоч вся країна скорбіла 18-20 лютого….ну не хочуть регіонали, навіть перефарбовані святкувати дати Майдану…див. заяву Євромайдану.

4) Після вибуху, якого могло би не бути, якби спрацювали належним чином силовики- я прийшов засмучений, але тверезий на прес-конференцію в ХаКІ інфоцентр, що належить близьким до Інни Б. організаціям- ні з ким не розмовляв та не спілкувався, окрім Б. Севастьянова та Д. Булаха- та задав ОДНЕ запитання раднику губернатора, що пробував перекласти відповідальність на Євромайдан…питання можна подивитись тут … по-моєму, я був стриманий та ввічливий….після чого на мене почала орати САМА Інна Б. зі звинуваченнями у смерті моїх друзів та дітей…я відповів, що такі, як вона 10 років вели країну до Небесної сотні-і ій краще помовчати…після чого Д.Кутовий з особами, що зараз встановлює міліція- запропонували вийти та поговорити у хол…у спину я почув- «..да, объясните там ему что к чему…»від Інни Б.

5) У холі на мене з матами та кулаками накинулись бой-френд Богословської- молодшої та активіст Дмитро О. Я спробував ім відповісти, але мене схопили ззаду та тримали, поки мене били, після чого завалили на підлогу та добивали вже ногами по обличчю. Я дуже дякую Д.Кутовому за рекламу моїх бійцівських якостей)))), який стверджує, що тримали мене, щоб я не побив трьох інших… ітог- осколочний перелам скулового комплексу зі зміщенням…8 зайвих запчастин віддали на згадку.

6) Я дякую друзям- митцям, що підтримали, бо добре розумію, що Інна Б.- сильний та хитрий противник. Два тижні, замість вибаченнь та пояснень- йшла брудна кампанія в ЗМІ та соцмережах зі спробами виставити мене алкоголіком- дебоширом та не проводились слідчі дії. Дехто навіть хизувався, що бив в мікрофон під час мітингу. Вибачився лише Д.Кутовий, інші сподіваються, що іх і так відмажуть- бо мама домовиться…

7) Один з учасників інциденту- бой-френд Б.-молодшої та іх організація- вже не перший раз робили провокації –били та нападали на мирних активістів- у тому числі на нашого друга, загиблого 22 лютого Ігоря Толмачова та інших активістів. Пасивність розслідування пояснюється наявністю високих покровителів.

Фінальні тітри. Я не знаю, хто буде мером нашого міста. Але я знаю, хто НЕ МАЄ СТАТИ ЗА ЖОДНИХ ОБСТАВИН. Я розумію, коли ворог ясний, чіткий та зрозумілий. Набагато страшніший той, що вів країну до прірви 10 років, що став синонимом політичного лицемірства та нахабства, але вважає, що вчасно перефарбувавшись – можна стати єдиним демократичним кандидатом….бо інший не виграє. Навіть за підтримки якойсь політсили- важковаговика. Просто загорнувшись у прапор, який вона ненавиділа весь час та продовжує це робити і зараз- вона лізе в усі етери та ЗМІ, представляючи МІЙ Харків. Не можна міняти кримінальну силу – на силу без моралі.

Два слогана на русском языке. Один – для тех, кто сделал чистый криминал под видом политики.

КОМАНДУ ДАЕТ ИННА Б., А СИДЕТЬ ТЕБЕ)))

Второй- просто людям Харькова.

ЛЮДИ, БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫ. Ю.Фучик

Оригинал