Про правління П. Порошенка на 1 рік вперед

Про правління П. Порошенка на 1 рік вперед.

Найбільшу його роботу, я бачу в наведенні миру та збереження територіальної цілісності України. Досить дипломатичним буде в зовнішніх відносинах з іншими країнами, в тому числі із Росією.

Він людина, котра шукає компроміс, як в середині країни так із зовні. Реформ багато не буде поки що. Я його бачу так, що він в собі має, якості попередніх президентів, а саме В. Ющенка та В. Януковича.

В одно час досить дипломатична та авторитарна людина на посаді.

Для економіки країни, цей рік буде досить важкий. Проте президент, не дасть її спадати, буде за неї боротися.

В інших сферах окрім воєнної та економічної він себе особливо не проявить, принаймні на цей рік. Бачу що зараз Порошенко реально працює над врегольованням конфлікту на сході країни, робить багато чого щоб людських жертв, було поменше.

До вступу в Європейський союз можлива затримка, через організаційні та фінансові труднощі.

Подивився, я через колоду карт Таро на особисте ставлення, Петра Порошенка, до Росії та до В. Путіна, скажу так досить негативне, вважає владу Росії, підступним сусідом( не народ Росії), а Путіна агресивним завойовником.

В складі Європейського союзу, особисто на мою думку П. Порошенко бачить, в них надійного партнера з котрим можна домовитись.

Плани президента, на 1-й рік правління, лише почати контролювати органами держави, основну програму він планує виконувати на наступні роки правління. Мій розгляд інциденту під час інаугурації президента, коли солдату з почесної вахти стало погано, і він втратив зброю з рук. Це був в певній мірі містичний знак, котрий можна розглядати: як укладання мирної угоди, ціною, якоїсь втрати, наприклад територіальної.

Дещо по містичному, Петро Порошенко по рахунку, являється 5-тим президентом, число 5 в містиці є число горя, втрати та боротьби. На власне розуміння, пояснюю так що цей термін буде досить важкий для нашої держави.