Не сотвори собі кумира

Другий день поспіль Інтернет заполонили інформаційні повідомлення, про те, що півсотні депутатів Харківської обласної ради від „Партії Регіонів” написали листа Президенту Петру Порошенку з проханням призначити головою облдержадміністрації Геннадія Кернеса.

Цікаво, а сам міський очільник в курсі такої ініціативи однопартійців? Чи не почувається він „бідним родичем”, настільки безпорадним, даремним, що, аби його кудись прилаштувати, треба збирати підписи та писати листи, бо інакше ніхто навіть не розглядатиме його кандидатуру.

У нього достньо високе почуття власної гідності, а всі ці листи-звернення виглядять мізерно, несерйозно і навряд чи людина, яка себе поважає, погодиться на такі примітивні методи.

А стосовно режисера-постановника цього театру абсурду, то першим на згадку приходить бойовий товариш Геннадія Кернеса, у якого текст трохи по-… не так написаний. Незрозуміло тільки, навіщо він ставить харківського міського голову в таку ідіотську ситуацію.

Як на мене, варіант з призначенням такої одіозної особистості, як Геннадій Кернес, який, більше того, перебуває під слідством, малоймовірний. Навряд чи Петро Порошенко хоче ще на самому початку своєї діяльності на посту Президента отримати такий скандал.