Час будувати нову країну

Україна зробила дуже важливий крок на шляху побудови нової, проєвропейської, демократичної, розвиненої країни – провела прозорі, чесні вибори Президента. Так, під час передвиборчої кампанії були певні недоліки, питання, проте, після такого жаху, болота, в які країна поринула під час режиму Януковича, можна з повною відповідальністю заявити: Україні, її громадянам вдалося неможливе.

Але всі чудово розуміють, що обрання Президента – лише цеглинка в фундаменті оновленої країни, попереду величезний обсяг роботи. При чому, було б бажання – справу собі знайде кожен, хто захоче працювати на добробут власної держави.

В Харківській «Батьківщині» готові до щоденної кропіткої праці, адже і перед регіоном, і перед країною в цілому стоїть ще дуже багато викликів, розпочинаючи від ситуації на Сході України, і закінчуючи повним розвалом економіки, залишеним у спадок від режиму Януковича.

Лідер партії Юлія Тимошенко чітко окреслила першочергові завдання, питання, які необхідно вирішити в країні, аби стабілізувати ситуацію та розпочати поступовий розвиток держави в тому напрямку, в якому цього вимагали учасники Євромайдану, за який поклали життя представники «Небесної сотні», якого вимагає нинішній стан речей з огляду на агресію, неоголошену війну з боку Росії.

Боротьба з корупцією, децентралізація влади з наданням широких повноважень місцевим радам, реформа судової системи – по суті, „Батьківщина” буде намагатися втілити у життя усі пункти передвиборчої програми Юлії Тимошенко, адже кожен з них вирішує питання, які ставить суспільство перед владою. Звичайно ж, ніхто не омине окремі випадки порушення прав громадян, які потребують захисту та допомоги.

Уся команда Харківської «Батьківщини» не тішить себе ілюзіями, що це можна зробити швидко і особливо не напружуючись. Усі знають, що робота попереду величезна і відповідальна, і ми готові докласти усих можливих і неможливих зусиль, аби якомога скоріше життя кожного українця суттєво змінилося на краще.

Ми запрошуємо усіх, у кого є бажання розвивати власну країну – представників громадських та молодіжних організацій, небайдужих українців –  долучатися до нашої команди. Місцеві організації „Батьківщини”, в яких буде відбуватися координація співпраці, працюють у всіх районах та містах Харківщини.