Поліція Харківщини відновлює роботу на деокупованій території регіону

Поліція Харківської області відновлює діяльність з 9 вересня. Поліцейські закликають звертатися місцевих жителів, які потерпіли від злочинів або стали їхніми свідками.

Про це повідомили у поліції Харківської області.

“Шановні громадяни, якщо під час тимчасової окупації вашого населеного пункту, ви потерпіли від злочину, або стали свідком будь-яких злочинів, насамперед військових, володієте інформацією, яку вважаєте цінною та корисною для Національної поліції, або маєте будь-які інші питання у сфері компетенції правоохоронних органів, повідомляйте до поліції на лінію 102 та до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області 050-302-20-44”, — йдеться у повідомленні.

У поліції також залишили контактні телефони для повідомлення про правопорушення на території Балаклійської громади: “Мешканці Балаклійської територіальної громади, які володіють будь-якою інформацією щодо вчинення військових злочинів, колабораційної діяльності, місця розташування окупаційних військ та іншу важливу інформацію, можуть звернутися до поліції за адресою: Ізюмський район, Донецьке ОТГ, смт. Донець, вул. Центральна, 29, контактний телефон 066-377-71-41”.