Лобода спробувала принизити дівчину, яка прийшла на виступ із плакатом “Харків без Лободи”

Співачка Світлана Лобода на своєму виступі в Харкові намагалася публічно принизити дівчину, яка прийшла з плакатом «Харків без Лободи».

На відео видно, як співачка підходить до дівчини, ставить їй руку на плече і в мікрофон запитує: «Моя хороша, ну що ти тут стоїш? Ну хто тебе прислав? Ну хто тобі дав гроші?»

Після цього співачка гладить дівчину по волоссю й відходить, кажучи: «Є люди завербовані, ну бачите, тут навіть звертатися немає сенсу».

Попри це дівчина залишилася стояти з плакатом до кінця виступу, не вступаючи в контакт із Лободою.

Імпровізований концерт Лободи відбувався вдень 25 червня поблизу входу в харківський зоопарк у Саду Шевченка.

Після завершення виступу співачка прокоментувала інцидент із дівчиною, звинувативши в маніпуляціях тих, хто «вбачає в цьому зневагу».

«Дівчинка, яка простояла увесь час із плакатом “Харків без Лободи” — я пишаюсь тобою. Ти маєш право на свою думку, і я поважаю це. Бо теж добре знаю, що таке іти проти течії. На жаль, мою розмову з тобою вкотре намагаються зробити маніпуляцією. Мені шкода, якщо хтось вбачає в цьому зневагу. Знаю, що не ти. І бажаю тобі ніколи не втрачати сили духу», — написала Лобода.

Головний редактор харківського видання NewsRoom Павло Федосенко розповів, що дівчину з плакатом звати Дарина. Вона прийшла на зустріч із Лободою, щоб висловити свою позицію, і «витримала хейт кількох сотень малоросів, пресинг муніципальної охорони — але не зрушила з місця».