У складі однієї порції рамен можуть бути присутні й наваристий бульйон, і локшина, і шматочки м’яса, морепродукти, овочі, зелень, гриби, тофу. Такий склад продуктів цілком здатний замінити дорослій людині повноцінний обід. Тож давайте сьогодні приділимо увагу такій чудовій страві, як рамен. Тим більше, що спробувати страву, приготовлену зі збереженням кулінарних традицій Японії, можна дуже легко і швидко. Як? А просто замовити доставку рамену у Львові.
Рамен – це традиційний японський суп, який готують на м’ясному чи рибному бульйоні. Подають бульйон з локшиною, шматочками м’яса, грибами, овочами, креветками, зеленню та спеціями. Хоча всі вважають рамен японською стравою, насправді ця страва має китайське коріння. В Японії він з’явився завдяки великій кількості китайських емігрантів, які продавали рамен як вуличну їжу. Найбільшу популярність рамен отримав в Японії після Другої Світової війни. Тоді різко впала врожайність рису, а Америка натомість доставляла багато дешевого пшеничного борошна. На початку 50 років був винайдений рецепт локшини швидкого приготування, що своєю чергою дозволило страві стати дуже привабливою, адже вона була доступна кожному японцю.
Цікаво, що в Японії існує величезна кількість варіантів приготування рамену. На відміну від Китаю, де вибір достатньо малий, не дивлячись на те, що саме він є родоначальником рамену. Спочатку це була просто пшенична локшина, залита бульйоном. З часом страва почала свою модернізацію, додавалися до основного складу різноманітні інгредієнти. В рамені є тільки одне правило: це локшина і бульйон. Все інше на розсуд кухаря.
Завітайте до гостинного ресторану NOA та спробуйтегарячий, наваристий, пікантний на смак рамен.