Суспільство

В Умані заборонили проводити масові заходи на святкування Рош га-Шана

30 Серпня 2022 17:23

В Умані заборона на проведення будь-яких масових заходів, заборона діятиме з 19 по 30 вересняю

Таке рішення ухвалено начальником Черкаської обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем спільно зі штабом оборони області, повідомляє Черкаська ОВА.

"Посилені заходи безпеки в ці дні пов’язані із високою ймовірністю ракетних ударів і терористичної загрози внаслідок дій російської сторони, спрямованих на дестабілізацію міжнаціональних відносин і завдання шкоди міжнародному іміджу України. Росія може використати традиційний приїзд паломників до Умані на святкування Рош га-Шана для провокацій", – йдеться у повідомленні.

Також там зазначили, що на сьогодні правоохоронні органи на постійній основі проводять контрдиверсійні та антитерористичні заходи, район паломництва та прилеглі території перебувають під цілодобовим відеонаглядом.

"У цей період на території міста також будуть упроваджені додаткові обмеження: заборона продажу алкогольних (слабоалкогольних) напоїв і піротехнічних виробів; посилення перепускного режиму та контролю за перебуванням (переміщенням) громадян; заборона руху транспортних засобів і паркування на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі; обмеження доступу до місць паломництва", – додали в ОВА.

Водночас Служба безпеки України та Національна поліція України рекомендують вірянам утриматися цього року від візиту до України на святкування Рош га-Шана. Ті, хто все ж наважиться здійснити паломництво, зобов’язані дотримуватися всіх вимог безпекових заходів.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling