Новий Land Cruiser від Toyota

Модифікації 200 серії Land Cruiser успішно випускалися з 2007 року. Тепер керівництво компанії Toyota вирішило, що прийшов час оновлювати видатну лінійку автомобілів. Land Cruiser 300 в Україні ‒ це принципово новий погляд на елітний транспортний засіб. Машина отримала новий двигун та трансмісію, що значно покращило водійський досвід від керування автомобілем.

Дізнатися більше про Land Cruiser 300 серії пропонує офіційний дилер Тойота в Україні «Тойота Сіті Плаза».

Технічні характеристики Land Cruiser 300

Новий LC чудово підходить як для міських жителів, так і для тих людей, які мандрують складними дорогами. Позашляховик чудово себе продемонструє на автобані та серед бездоріжжя. Машина отримала повний привід та рамну конструкцію, що покращило прохідність і стійкість транспортного засобу.

ДВС автомобіля може бути виконаний у двох модифікаціях: дизельній та бензиновій. У першому випадку максимальна потужність складе 299 кінських сил, а в другому ‒ 415. Максимальна швидкість Тойота ЛК — 210 км/год, а з місця до сотні автомобіль розганяється за 6,9 секунд у дизельній модифікації та на 0,1 секунду швидше в бензиновій.

Дизельна модифікація цієї моделі менш витратна в тому, що стосується палива. На 100 кілометрів у вас піде 8,9 літра. Бензиновий 3,5 літровий двигун із системою турбонаддування V6 споживає 12,1 літрів палива.

Доступні модифікації Land Cruiser 300

Ціна ЛК 300 в Україні безпосередньо залежить від її комплектації. Всього існує 3 основних варіантів:

  1. Land Cruiser Premium. Цей варіант підходить для всіх поціновувачів комфорту. Власник отримує чимало додаткових деталей в інтер’єрі та екстер’єрі, які дозволять ще більше насолоджуватися досвідом керування. Це аеродинамічні передні та задні бампери, спеціальна емблема на задніх стійках, срібна решітка радіатора та багато іншого.
  2. Land Cruiser GR Sport. Якщо вас цікавить агресивніший стиль керування автомобіля, зверніть увагу на комплектацію GR Sport. Тут для вас підготували чорні накладки на колісні арки, глянцеві чорні дзеркала заднього виду та ще багато чудових сюрпризів.
  3. Land Cruiser Prestige. Ця комплектація трішки простіша, ніж Premium, єдине, що вам не буде доступне в порівнянні з попереднім варіантом, це декоровані хромовані бампери.

Купити Ленд Крузер 2022 року від автомобільного виробника з Японії ви можете в дилера «Тойота Сіті Плаза». Тут ви можете розраховувати не тільки на справедливі ціни та приємне обслуговування, а й на великий вибір супутніх послуг. Наприклад, продаж оригінальних запчастин, тест-драйв або технічний огляд.