Функції та режими сучасних спліт-систем

Можливості сучасних спліт-систем вже давно не обмежуються звичайним охолодженням приміщень. Це високофункційні пристрої, котрі працюють набагато ефективніше, ніж раніше, в рази покращують комфорт під час знаходження в кімнаті та створюють здоровий мікроклімат. До того ж вони безпечніші, ніж раніше, а керувати ними стало простіше.

Що таке інверторний кондиціонер і як він працює

На даний час в продажу є спліт-системи як зі звичайним компресором, так і з інверторним. Якщо ви хочете придбати найефективнішу модель, рекомендуємо вибирати кондиціонери у Хмельницькому саме інверторного типу. Вони коштують дорожче, але у всьому перевершують звичайні аналоги. Це більш сучасні пристрої, тому в них впроваджують нові технології, функції та можливості.

Інверторний кондиціонер працює постійно на невеликих обертах. Не вимикається та не вмикається. Інтенсивність роботи регулюється в залежності від температури в приміщенні. Збільшення і зменшення температури відбувається на рівні похибки — +-0.5 градуса. Такий принцип роботи дає інверторним спліт-системам наступні переваги:

  • надійність та довгий термін служби;
  • зниження споживання електроенергії;
  • низький рівень шуму;
  • висока продуктивність та ін.

Фактично, єдиним їхнім мінусом є ціна. Але тут дійсно краще переплатити. Ваш комфорт того вартий. Щоб порівняти ціни, вибрати та придбати кондиціонер, зайдіть на Алло ЮА. У великому асортименті товарів ви точно знайдете те, що вам потрібно.

Чим ще можуть похвалитися сучасні спліт-системи

Наступні функції точно заслуговують уваги, оскільки здатні підняти комфорт на новий рівень:

  • Управління через Wi-Fi. Виконати необхідні налаштування можна віддалено через смартфон. Наприклад, перебуваючи на роботі, ви можете перед виїздом додому увімкнути пристрій, щоб там уже було прохолодно та свіжо на момент вашого повернення.
  • Турборежим. Забезпечує швидке охолодження приміщення шляхом підвищення інтенсивності роботи.
  • Режим сну. Після ввімкнення цієї функції кондиціонер встановлює мінімальну інтенсивність роботи вентилятора для зниження рівня шуму. Потім протягом кількох годин поступово підвищує температуру в приміщенні на 1-2 градуси, щоб добитися оптимального показника для комфорту та здорового сну.
  • Вентиляція. В цьому режимі техніка не охолоджує повітря, а просто перемішує його, працюючи аналогічно звичайному вентилятору.
  • Осушення. Пропускаючи повітря крізь себе, спліт-система конденсує зайву вологу з нього, доводячи мікроклімат до оптимального значення.

Є також багато інших функцій, з якими ви можете ознайомитися в будь-який момент.

Під час вибору кондиціонера прослідкуйте, щоб він відповідав вашим умовам використання. Врахуйте продуктивність та рекомендовану площу приміщення, мінімальну температуру на вулиці при роботі на обігрів тощо.