Бургери з найдивовижнішими начинками

Бургер займає законне перше місце в рейтингу фастфудів. Зі словом бургер зразу виникає такий асоціативний ряд: свіжа підрум’янена булочка, соковита котлета, соус барбекю, листочок салату, хрумкий огірочок. Але крім класичного набору продуктів у світі існує безліч унікальних начинок для соковитих та смачних бургерів, що популярні не тільки у місцевих жителів, а й у мандрівників. На сайті https://la.ua/burgers/ можна замовити бургери з яловичини та курочки будь-якого розміру.

Британці люблять бургери зі смаженим яйцем та вівсяними пластівцями. Французи обожнюють поєднання куриного філе з грибами, цибулею та під соусом з меду. Японський бургер буде з чорнилами каракатиці та бамбуковим вугіллям. Для замовлення бургерів у Львові переходьте за посиланням https://la.ua/burgers/.

Бургер-фондю

Швейцарці настільки люблять фондю, що нікого не здивувало, коли місцеві шефи створили оригінальну начинку для звичного бутерброду. Бургер-фондю – це чаша з булочки, що повна-повнісінька розплавленим гарячим сиром, в який мачають різні інгредієнти. Тут вже кому що подобається, це можуть бути як овочі і фрукти, так і м’ясо, бекон, котлети. Хоча ця страва не дуже нагадує класичний бургер, але саме так її величають жителі країни.

Бургер зі смаженими мізками

В Сполучених Штатах Америки, а саме в штаті Огайо місцеві жителі мають змогу насолодитись унікальним бургером, головним інгредієнтом якого будуть смажені телячі мізки. Можливо зовнішньо це не найпривабливіший бургер у світі, але дуже популярний в регіоні й ті, хто скористався можливістю і скуштував, переконують, що це надзвичайно смачно.

Бургер з морозивом

Мексиканця не здивувати бургером з начинкою з ванільного морозива, припорошеного смаженими кукурудзяними пластівцями та шматочками бекону. Запити такий бургер запропонують молочним коктейлем. Це цілий челендж з’їсти бургер, поки не розтане морозиво.

Пивний бургер

Такий бургер вигадали в Німеччині. Начинкою такому бургеру слугуватиме бокал холодного хмільного пива. На бокал, наповнений пінним напоєм, одягаються кільця з булочки виготовленої з ячменю, солоду та хмелю, соковитої м’ясної котлети та слайсу сиру, а верхня частина булочки слугуватиме кришечкою, що прикриє бокал з пивом. Це ідеальна комбінація для тих кому є 18, де в одній позиції меню і на одній тарілці, буде і пиво, і закуска до нього.

Бургер Джеймса Бонда

Ніхто не може доказати авторство цього унікального бургеру, але цієї страви є навіть ліцензія. Ця покрита тонким шаром булочка буде мати начинку з чорної ікри, м’яса восьминога, часнику та перепелиних яєць. Ціна такого бургеру надзвичайно висока, але охочих відчути себе героєм кінострічки це не відлякує. Після цієї булочки обіцяють приплив бадьорості та відваги.