Зеленський привітав Естонію з Днем відновлення незалежності

Президент України Володимир Зеленський привітав президента Естонії Алара Карісі та естонський народ із Днем відновлення незалежності, наголосивши, що Україна та Естонія, які колись пережили втрату незалежності, краще за всіх розуміють її цінність.

"Вітаю президента Естонії Алара Карісі і дружній естонський народ з Днем відновлення незалежності Естонії. Наші держави, які колись пережили втрату незалежності, найкраще розуміють її цінність. Тому естонці так гаряче підтримують Україну в боротьбі з агресором. Дякую за це. Бажаю Естонії миру і процвітання", – написав Зеленський у Twitter.


Прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас в свою чергу наголосила на необхідністі допомагати тим, хто зараз бореться за свободу і демократію, особливо Україні.

"Сьогодні ми відзначаємо День відновлення незалежності в Естонії. 31 рік тому закінчилася радянська окупація, і ми знову приєдналися до вільного світу. Ми знаємо ціну свободи і цінність демократії. Нам всім потрібно допомагати тим, хто зараз за це бореться, особливо Україні", – написала Каллас в Twitter.