Як захистити своє житло?

Сучасні системи безпеки дозволяють шляхом купівлі базового охоронного комплекту базово захистити будинок, офіс чи квартиру. Залежно від площі приміщення можна докуповувати інші гаджети, однак елементарний захист має бути у кожного, хто піклується про свою безпеку. Ідеальний варіант для швидкого розв'язання цього питання — стартовий комплект сигналізації Ajax StarterKit.

Загалом існує 5 стартових комплексів Аякс — StarterKit, StarterKit Plus, StarterKit Cam, StarterKit Cam Plus та StarterKit 2, який Ajax Systems запустили наприкінці жовтня 2021 року. У кожному з них є охоронна централь, брелок та два датчики — відкриття дверей та руху. У всіх комплектів є спільні характеристики та те, що їх відрізняє. Зі спільного:

  • однаковий набір датчиків відкриття дверей DoorProtect;

  • однаковий брелок SpaceControl для постановки на охорону і зняття системи з неї.

З різного:

  • централі для кожного комплексу;

  • датчики руху.

Наприклад, у стартовій сигналізації може бути як звичайний датчик руху MotionProtect, так і датчик з фотофіксацією MotionCam. Другий — з вбудованою фотокамерою і може зробити до 5 світлин під час тривоги. Централі ж (або хаби) у кожному комплексі різняться між собою за трьома ключовими параметрами:

  • підтримка фотопідтвердження;

  • кількість каналів зв’язку;

  • кількість підтримуваних сценаріїв автоматизації.

Є ще й інші показники, за котрими відрізняються централі, однак вони менш вирішальні при остаточному виборі комплексу. Кожен з них краще підійде для тих чи інших об’єктів. Наприклад, найпростіший Ajax StarterKit частіше обирають для невеликих приміщень, де можна обійтися без фотофіксації, тоді як найтехнологічніший Ajax StarterKit Cam Plus підтримує усі наявні нині функції Ajax StarterKit і підійде для великої площі.

Дізнатися більше про стартовий комплект Аякс та інші українські та світові охоронні системи ви можете на першому маркетплейсі систем безпеки Bezpeka.club. Спеціалісти магазину допоможуть вам підібрати ваш індивідуальний варіант та проконсультують з усіх запитань. Уся продукція маркетплейсу — сертифікована, а Аякс — є офіційним партнером Bezpeka.club.