Общество

Нацгвардия Украины благодарит волонтеров за доверие и помощь

5 декабря 2020 16:31

В Медународный День Волонтера Национальная гвардия Украины выражает слова благодарности тысячам украинцев, которые с 2014 года оказывают моральную и материальную поддержку бойцам НГУ.

Соответствующие слова благодарности в своем поздравлении по случаю праздника высказал командующий НГУ генерал-полковник Юрий Балан.

***

Шановні волонтери!

Від щирого серця вітаю вас із міжнародним Днем волонтера!

Останні роки цей день став особливим для нас, а волонтерський рух набув досить важливого значення в різних сферах життя українського суспільства.

Під час Революції Гідності та російської агресії на Сході нашої держави потужний волонтерський рух став зразком єдності українського суспільства, його зрілості й самоорганізації. З того часу волонтери почали допомагати українським військовим. Багато з них пішли добровольцями на фронт, а згодом стали й до лав Національної гвардії України.

Дорогі волонтери прийміть слова найщирішої вдячності. Залишайтеся такими ж вольовими та чуйними водночас.

Нехай безмежними будуть доброта, щастя, любов і достаток у ваших сім’ях та домівках. А ваше добро повернеться до вас сторицею. Хай волонтерство розвивається і процвітає разом із нашою державою. Злагоди, добробуту і миру всім. Зі святом!

Слава Україні!

Командувач Національної гвардії України

генерал-полковник Микола Балан


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling