Политика

Морские пограничники отработали учения со стрельбами в Азовском море

6 мая 2020 15:44

В рамках отработки элементов противодесантной обороны побережья Азовского моря корабельно-катерная тактическая группа Мариупольского отряда Морской охраны во главе с КРМО «Донбасс», совместно с катерами ВМС ВС Украины провели боевые учения.

Об этом сообщает пресс-служба МВД.

Бойові одиниці, що входять до складу Об’єднаних Сил, відпрацьовували злагодженість дій, спільне маневрування та ізолювання завданого району. Проведено цілий комплекс артилерійських стрільб із знищення надводних та берегових цілей, розстріл плавучої міни, а також відпрацьована вогнева підтримка берегових підрозділів.

Водночас, для забезпечення власної безпеки та відпрацювання злагодженості екіпажів, на кораблях та катерах Морської охорони проведено тренування із боротьби за живучість та рятування людини, що впала за борт, із наданням первинної медичної допомоги.

Традиційно всі вправи навчань відпрацьовано без відриву від прикордонної служби. Досвідчені екіпажі корабля та катерів Морської охорони, виконуючи навчальні завдання, безперервно забезпечували контроль за надводною обстановкою в зоні відповідальності.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling