Харьков

На Харьковшине прошли учения теробороны: лица (фото)

16 декабря 2018 12:42

Об этом говорится в сообщении регионального медиа-центра Минобороны:

На Харківщині, вході одноденних перевірочних зборів, відбулися комплексні тактичні заняття з резервістами та військовозобов’язаними оперативного резерву ІІ черги, які приписані до окремої бригади територіальної оборони.

Захід відбувся на базі навчально-тренувального комплексу Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

На навчальних місцях, під керівництвом досвідчених офіцерів та курсантів танкового інституту, резервісти отримали знання з діями військовослужбовця у бою, надання першої медичної допомоги при пораненнях різного ступеня важкості, ознайомилися з призначенням, загальною будовою вибухових пристроїв та діями під час розмінування місцевості. Практично відпрацювали питання щодо вдосконалення навичок володіння зброєю, одноманітності прицілювання тощо.

Також для присутніх курсанти-танкісти продемонстрували дії посиленого танкового взводу під час ведення бою з умовним противником. В ході показового бою, під прикриттям механізованих відділень, підрозділи медичного та технічного забезпечення вміло здійснили евакуацію поранених та пошкодженої техніки з поля бою.

Окрім цього бійці територіальної оборони змогли практично потренуватися у боротьбі з броньованою технікою, пройшовши обкатку танками.

За словами військового комісара Харківського обласного військового комісаріату полковника Юрія Калгушкіна, особовий склад підрозділів територіальної оборони з максимальною відповідальністю підійшов до процесу занять, сумлінно відпрацювавши навчальні питання з основних видів бойової та спеціальної підготовок. Також він зазначив, що в рамках єдиного стрілецького дня, в шести районах області відбулися практичні стрільби батальйонів територіальної оборони.

Харьковский журналист и фотограф Леонид Логвиненок на своей странице в соцсети опубликовал фото с учений:


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling