Криминал

В Луганской области несовершеннолетний водитель устроил смертельное ДТП (фото)

25 августа 2018 12:50

Об этом на своей странице в соцсети сообщила спикер полиции Луганской области Татьяна Погукай:

На Луганщині внаслідок ДТП одна людина загинула та четверо отримали тілесні ушкодження

Нехтування правил дорожнього руху призвело до трагічної дорожньо-транспортної пригоди, через яку 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла, а водій та три пасажири доставлені до медичного закладу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

23 серпня, близько 23.50 17-річний водій автомобіля «Opel Astra», рухаючись по автодорозі «Білокуракине-Лубянка-Олексіївка» з смт. Білокуракине, не обрав безпечної швидкості руху, через що не впорався з керуванням та на великій швидкості з’їхав на узбіччя, де здійснив опрокидування транспортного засобу.

Внаслідок ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень несумісним з життям загинула на місці, водій та три пасажирки (17-18 річні дівчата) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

На теперішній час слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області, за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ознаками складу ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому» та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling