Общество

Четыре случая предложение взяток задокументировали пограничники за прошедшие сутки (видео)

22 июня 2018 11:42

Так, в пункті пропуску «Бориспіль» під час оформлення пасажирів прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» двоє українців пропонували правоохоронцям неправомірні грошові винагороди у розмірі $ 275. У першому випадку за безперешкодний пропуск самого подорожуючого, у другому – трьох громадян Іраку.

«Купити» прихильність прикордонників спробував учора українець в пункті пропуску «Тиса». Прямуючи з Угорщини додому, він пред’явив на контроль внутрішній паспорт громадянина України. Сподіваючись уникнути додаткової перевірки з боку прикордонників Чопського загону, 22-річний чоловік заздалегідь вклав у документ купюру номіналом 5000 угорських форинтів. Як з’ясувалось згодом, наш співвітчизник виїжджав з України по закордонному паспортному документу.

У цьому ж пункті пропуску ще двоє громадян України запропонували співробітникам прикордонного відомства хабар у розмірі 800 євро за сприяння у переміщенні сигарет через державний кордон.

Грошові «подарунки» прикордонники звісно не прийняли. Натомість склали протоколи про виявлення ознак злочину, передбаченого ч.1 ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» та стосовно одного українця за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та направили до Нацполіції.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling