Экономика

Южнокорейская компания запустит производство беспилотников в Украине

22 апреля 2018 11:44

Представники південнокорейських компаній Safeus Drone і Software Factory запропонували на базі технопарку “Flight city 4.0” Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету запустити виробництво дронів.

Про це розповів кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних технологій Льотної академії НАУ Віталій Неділько під час своєї доповіді на всеукраїнському форумі на тему “STEM-світ високих технологій, передає Національний промисловий портал.

Сучасні формати освіти XXI століття” в рамках «KROPYVNITSKY STEM-SPRING-2018».

Ми з цими компаніями вже уклали угоду, – каже Віталій Неділько.- Вони запропонували на базі Льотної академії створити інститут з розробки безпілотних літальних апаратів і завод з їх виробництва.

Сьогодні розглядають два основних напрями використання безпілотників Safeus Drone і Software Factory: у сільському господарстві і для перевірки високовольтних ліній.

Свої офіси південнокорейські компанії відкриють на авіаремонтному заводі.

Віталій Неділько зауважив, що за умовами співпраці, на виробництві працюватимуть не лише викладачі Льотної академії, а й курсанти.

Частину часу вони навчатимуться в нашій академії, а іншу частину часу займатимуться науковими розробками літальних апаратів в інституті, – каже пан Неділько.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling